به نقل از مي متا، عباس محمدي، قيم الکترونيک و اتوماسيون بخش فولادسازي تيم ملي صنعتي فولاد کشورايران اعلامکرد: امروزه در همه کمپانيهاي پيروز عالم، تکنولوژي مشابهسازي يکياز شايسته ترين شيوهها و ابزارهاي تصميمگيري ميباشد که در سرويس مديران است. اين تکنولوژي مديران را کارکشته ميسازد پيشين از هرگونه تصميم مديريتي، سيستم توليدي مو جود را مشابهسازي کنند.
او ادامه داد: در همين راستا در کارگاه فولادسازي کمپاني تيم ملي صنعتي فولاد کشورايران، دستگاه مشابهساز روند ذوب در کوره قوس الکتريکي پباده سازي و تاسيس شده است. اين دستگاه مبني بر يک اپليکيشن ذيل ويندوز بر روي کامپيوتر هست که با بکارگيري يک ميزکار طاقت فرساافزاري، دستورهاي اپراتوري را به سيستم منتقل مينمايد.
محمدي اظهار داشت: پباده سازي اين دستگاه از سال 1393 در کمپاني تيم ملي صنعتي فولاد کشورايران ابتدا و در سال 1396 به افتتاح رسيد. اين سيستم، به دو طرز در اختيار گرفتن دستي و خود کار، عمليات مشابهسازي را انجام ميدهد. اين دستگاه قابليت و امکان مستقر سازي براي هر گونه کوره قوس الکتريکي با هر واحد سنجش گنجايش و بعد ها و هر جور سبد قراضه را دارا مي باشد.
او راجع به شيوه تلاش اين سيستم ذکر کرد: پيش از ابتدا پروسه مشابهسازي و تزريق بارفي به کوره، دسته و معيار بارفي محل ورود به يار و همدم چک آنان با دقت به دسته سيرتکامل فولادي گزينه بازبيني و بررسي قرار مي گيرد. در آخر عمليات مشابهسازي، يک گزارش جامع و با جزئيات ظريف از همگي اتفاق ها براي اپراتور مهيا مي شود. در حين بازه دوره عمليات مشابهسازي، سه پارامتر دما، دوره و ارزيابي (مذاب و سرباره) بايد بوسيله اپراتور چک و در دست گرفتن شوند و انگيزه، کمينه کردن هزينه ايجاد يک بدن فولاد مذاب است.
درباره این سایت